Andullationsmassage & Andullationsteknik i Hörby med omnejd

Mina behandlingar

Jag arbetar rikstäckande, så om du bor långt borta erbjuder jag även Skype-kontakt (sparrow243_2).
Jag erbjuder alternativ- och komplementär behandling för enskilda individer samt för företag/organisationer inom följande områden:

Zonterapi
Öronakupunktur
Metamorfosbehandling
Samtalsterapi

De behandlingar som erbjuds riktar sig till exempel till de personer som vill byta jobb, är föremål för uppsägning, omorganisation eller är långtidssjukskrivna.

Det finns även möjlighet till behandling i hemmet.

Jag har föreläsningar om Whiplashskador och om ”Hur man kommer på rätt köl igen….
– ingenting är omöjligt.

Andullationsteknik & Andullationsmassage

– Vi är rikstäckande, vi hjälper i bland annat Hörby med omnejd

Andullationsmassage och -teknik är en behandling som kan hjälpa till vid många olika besvär av muskuloskeletala natur.

Andullationsteknik är bland annat en teknik för att lindra kronisk smärta m.m.

Andullationsteknik klassificeras inom de så kallade vibrationsbehandlingarna (helkroppsvibrationer) som har vetenskapliga bevis inom det medicinska och fysioterapeutiska området.

Andullation är effektivt för att lindra smärta för en mängd olika besvär: fibromyalgi, artros, artrit, reumatism, diskbråck, ryggsmärta, ryggskott, ischias, cervikal smärta, etc.

Det är också effektivt för besvär som orsakas av ett fel i nervsystemet (sömnstörningar, stress, sömnlöshet), för lymfatiska problem (övervikt, celluliter, åderbråck, bukfetma, …) och för idrottsskador (tendinit, kontraktur, muskelbristningar).

Jag kan hjälpa dig med andullationstekink och andullationsmassage för att lindra eventuell smärta, stress, diskbråck osv. i Hörby med omnejd.

Jag kan rådgiva dig om dina besvär och om denna andullationsteknik eller andullationsmassage kommer fungera för dig. Som sagt är vi rikstäckande så om du i Hörby med närliggande områden är intresserad av andullationsteknik så är du välkommen att höra av dig till mig.

Kontakt

Kensgård for life Östra Nyrup 403
24391 höör
Tel: 073-3625408
Mejl: severinas@ludvigsborg.se
Skype: sparrow243_2