Om Mig

Jag, Marie Kensgård Anderberg är en glad, lyhörd och utåtriktad kvinna med hjärta och engagemang för alla och som älskar möten med andra människor.

Jag är en varm och inkännande, pålitlig och humoristisk person.
De klienter jag haft säger sig att de känner behållning av att möta mig och slappnar av i mitt sällskap.

Jag är en lättsam person och har en öppen personlighet.

När man jobbar med mig ser man att jag är en öppen, lyhörd och kommunikativ person. Jag har en förmåga att få folk att känna sig lugna och trygga i min närhet.

Att se människor växa öppnar nya perspektiv, det tycker jag är en av de största gåvorna som finns. Om man försöker att vara mottaglig för impulser och intryck, inte enbart från sitt eget perspektiv, utan även genom andra människors erfarenheter, då ökas vidsyntheten och toleransen och man får en objektivare livsåskådning.

Livet får mening och innehåll och ger trygghet när vi vet vad som är viktigt och vad vi sätter värde på.

När jag talar om mina hjärtefrågor så gör jag det utefter den egna praktiska erfarenheten från livet. Efter en allvarlig personlig kris i livet insåg jag vikten av att ta ansvar för mina tankar och attityd – en livslång processutveckling för mig.

Mina föreläsningar är en blandad kompott, fakta blandas med anekdoter, egna erfarenheter, glada skratt och aha-upplevelser på ett lättsamt sätt, i ett medryckande tempo.

Jag har ett önskemål om att beröra och skapa eftertanke på ett inspirerande sätt.

Veckans ord

 

Glöm inte vilken skatt en vanlig dag är!!

 

Kontakt

Kensgård for life Östra Nyrup 403
24391 höör
Tel: 073-3625408
Mejl: severinas@ludvigsborg.se
Skype: sparrow243_2